Jaro – nejkrásnější období roku, nebo utrpení? Zatočte s alergiemi!

Jarní období mnozí vnímáme jako nejkrásnější období roku, kdy se příroda probouzí a všechny nás obklopují pestré barvy a rozmanité vůně. Ale pro některé z nás může být toto období i obdobím utrpení, kvůli kvetoucím květům a pylu, které zejména alergikům způsobují různé obtíže.
Škrábání v krku, kašel, kýchání a slzení očí, ucpaný nos, ekzém, toto jsou jen některé z nepříjemných příznaků, které můžeme zažívat.
Jednou z takových výzev může být i potravinová intolerance, která může mít také výrazný vliv na kvalitu našeho života – mnozí ani netuší, že ji mají. Může mít různé projevy: bolesti břicha, průjem a plynatost, pálení, svědění pokožky, vyrážka a pod.

Pokud trpíte těmito nepříjemnými příznaky, zřejmě jste již vyzkoušeli tradiční léky, které možná nesplnily vaše očekávání, a vy spíše hledáte přírodní řešení vašich problémů. A proto jsme tady my, abychom vám pomohli užít si toto krásné období bez omezení.

alergie, ekzémy, kýchání, škrábání v krku - jak s nimi zatočitZdroj foto: www.freepik.com

Jak na to?

Jedním z účinných způsobů je podpora přirozené očisty a obranyschopnosti organismu. Alergie jsou totiž známkou narušeného imunitního systému. Také je známo, ze za naší pevnou imunitou stojí zdravá střeva. Pokud zde není rovnováha, problém je na světě.


Prohlédněte si naše tipy, díky kterým dostanete alergii pod kontrolu:

  • Ostropestřec či čaga - patří mezi nejúčinnější antioxidanty a detoxikanty zároveň - pomáhají posílit imunitní systém, zlepšují trávení a snižují záněty.

  • Pokud vás trápí kožní projevy alergie, určitě nezapomeňte na dračí krev – má výborné regenerační schopnosti a detoxikační účinky.

  • Slyšeli jste už o mumio? Je to minerál, který je ve východní medicíně tradičně používán jako léčivý prostředek již přes 3000 let. Je také součástí mnoha krémů, které citlivou, alergickou pokožku zklidní.

  • Vyzkoušejte také naši novinku Histamin blocker – obsahuje unikátní komplex účinných protizánětlivých složek - moringa, quercetin, kurkumin.


kartalin přírodní nehormonální krém na psoriázu, akné, alergické reakceZdroj foto: www.freepik.com


Je téměř jisté, že určitých potravin se budete muset vzdát úplně, minimálně na určitou dobu. Ale změnou životosprávy a zařazením těch správných „ingrediencí“ do života, dokážete dosáhnout skvělých výsledků.

Udělejte malý krůček k tomu, abyste si opět mohli užívat života plnými doušky.

 

Článek si pro vás připravila 

 

foto Gabi Herbatica

Gabriela Volfová

Člen týmu Herbatica, který přináší přírodní produkty na trh od roku 2015.

Milovnice přírody a vědomého života, která věří, že zázraky se dějí... každý den.
Ve většině našich článků vycházíme z odborných studií nebo vědeckých prací.

Kontakt: gabriela@herbatica.sk


ikona herbatica FB
ikona herbatica IGikona herbatica YT


Nenašli jste, co jste hledali? Nebo si potřebujete doplnit další informace?
Těch tu máme hodně - zkuste do vyhledávacího okna zadat slovo jako například. „ migréna, hemeroidy, bradavice, ekzém, bolesti páteře“ nebo nakoukněte do našeho BLOGU.
 

Líbil se vám náš článek? Sdílejte ho, uděláte nám radost :)

/* JH CSS */ /* JH CSS */