Hubněte bez stresu

Rádi byste shodili pár kil do plavek? Chcete být fit a mít krásnou linii? Přinášíme vám pár rad a tipů, jak proces hubnutí zjednodušit a jak dosáhnout dlouhodobé výsledky bez "jojo" efektu.

Je nám všem více než jasné, že hubnutí je ovlivněno stravou a pohybem. Jíst 5krát denně, každé tři hodiny nebo nastolit detoxikační kúru? Cvičit 3krát týdně, vynechat kardio nebo nevynechat kardio? Máte v tom i vy chaos a vyzkoušeli jste už všechno možné, ale bez výsledku? To vám věřím. Pokud chcete dosáhnout dlouhodobé účinky a hubnout bez stresu, je důležité vybrat se takovou cestou, která nebude pro vás drastická, ale přirozená. Takovou cestou, která nebude otázkou omezování se v určitém časovém úseku, ale naopak bude změnou, která u vás pobude delší dobu. Proto, pokud se něčeho nevíte vzdát, klidně si to v jídelníčku ponechte v menších množstvích. Nejkritičtějším bodem zlomu při hubnutí je demotivace a ztráta vůle. S tímto se často setkáme tehdy, když to s dietou nebo cvičením přeženeme a nevidíme výsledky. Pokud se chceme demotivácii vyhnout, měli bychom poslouchat naše tělo a dopřát mu, po čem touží. Ať je to už procházka, běh, relax na gauči nebo salát či cukrovinka. Nejdůležitějším je, najít tu správnou rovnováhu. Přestože takový proces hubnutí nepřijde za týden a ani za dva, můžeme ho značně urychlit jednotlivými 100 % přírodními doplňky stravy.


chudnutie meranie obvodu pasu

Spirulina

 

Spirulina je sladkovodní řasa, která roste v jižní Americe, Asii a Africe. Spirulina může pomoci nejen při hubnutí, ale také zvýšit imunitu a nastartovat vaši energii. Má vysoký obsah živin a když člověk pocítí hlad po konzumaci spiruliny se nejen že bude cítit sytý, ale sníží se i jeho chuť k jídlu. Protože spirulina má nízký obsah kalorií zajistí vám značnou část vašich výživových potřeb, bez kalorických následků. Spirulina snižuje hladinu cukru v krvi, což je při hubnutí důležité. Protože pokud máte vysokou hladinu cukru v krvi, pankreas vyloučí inzulín, který absorbuje tyto cukry a přebytečný tuk začne ukládat ve vašem těle. Vyrovnání hladiny cukru v krvi je nezbytné pro zdravé hubnutí. Spirulina je bohatým zdrojem omega-3 mastných kyselin a GLA. GLA pomáhá regulovat hladinu cukru v krvi a regulovat hladinu inzulínu, což zase minimalizuje záchvaty uhlohydrátů a pomůže vám zhubnout. Spirulina je skvělým doplňkem i při cvičení, protože zvyšuje energii. Obsahuje vitamíny b1, b2, b3 a b5, které jsou nezbytné pro přeměnu potravy na energii.


spirulina

Moringa

 

Moringa je zázračná rostlina s mnoha účinky na lidské tělo. Přestože nebylo provedených dostatečné množství studií o Moringe v oblasti hubnutí, vědci přišli na mnohé zajímavosti. Listy moringy jsou bohaté na prospěšné minerály a vitamíny. 100 g prášku moringy obsahuje 34 g vlákniny. Vláknina, zejména rozpustná vláknina, se doporučuje lidem, kteří chtějí zhubnout, protože potlačuje chuť k jídlu a zabraňuje jíst více, než je nutné. Několik studií však ukázalo, že prášek moringy může zabránit hromadění tuků v těle a urychluje jejich odbourávání. Listy moringy mají také protizánětlivé účinky, což je prospěšné pro vaše zdraví, a také pro hubnutí. Moringu lze zakoupit ve formě tablet, prášku nebo čaje. Jelikož má tato rostlina mnoho jiných účinků na lidské tělo, je třeba si zakoupit moringu v čisté formě nebo hledat kombinace určené pro zdravé hubnutí. Například Shape me od značky Moringly pomáhá při zdravém hubnutí, snižuje apetit a zrychluje metabolismus. Pro zlepšení sportovních výkonů a vitality je tu pro vás Be twiggy od značky Moringly, který vás bude udržovat fit.

moringa

 

Chlorella

 Chlorella je sladkovodní řasa bohatá na proteiny, železo vitamín B12, vápník, antioxidanty a minerály. Pomáhá tělu zpracovávat těžké kovy a detoxikovat. Jednou z nejznámějších výhod chlorelly je, že je to skvělá ingredience, která pomáhá tělu zbavit se všeho nežádoucího pocházejícího ze zpracovaných potravin. To je velmi užitečné při odstraňování těžkých kovů z těla a pomáhá při detoxikaci těla od škodlivých toxinů nacházejících se v potravinách a prostředí, které mohou narušit naši hormonální rovnováhu. Chlorella snižuje cholesterol, pomáhá při hubnutí, protože odbourává tuky z těla a upravuje hladiny cukru.


CZ

 

Jako pomoc při udržení krásné linie a hubnutí slouží i jiné rostliny a přírodní látky než ty výše zmíněné. Vhodnými pomocníky jsou i čaje na hubnutí s obsahem bylin podporujících odbourávání tuků, různé tablety s obsahem přírodních látek a různé prášky s obsahem přírodních látek - např. prášek Green Power Supermix od Goodie, který obsahuje spirulinu, chlorelu a jiné "superpotraviny".

 

Článek pro vás připravila,

Barbora


foto barbora herbatica