Olej z černého kmínu 100% - Organic Oils

Kód: 4215 4216 Zvolte variantu
Množstevní sleva
Značka: Organic Oils
289 Kč 679 Kč od 289 Kč
Právě není skladem Skladem (12 ks) Zvolte variantu
Objem
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
14.3.2024 26.2.2024 Zvolte variantu

Olej z černého kmínu Nigela sativa má díky vysokému obsahu aktivních látek široké spektrum využití – přispívá k posílení imunity, pomáhá při kožních problémech, bolestech kloubů a svalů a zmírňování příznaků onemocnění trávicího traktu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Olej z černého kmínu - podpora zdraví svalů, kloubů a pokožky

Pokud hledáte přírodní a účinný způsob, jak podpořit své zdraví, imunitu a trávení nebo chcete zlepšit stav vaší pokožky, měli byste vyzkoušet tento olej z černého kmínu. Olej je získáván lisováním semen černého kmínu (Nigella sativa), což je rostlina, která původně pochází z Blízkého východu a Asie. Dnes se již pěstuje zejména v Egyptě, Sýrii, Iráku, Íránu, Pákistánu a Indii.

Přestože tento olej patří mezi méně známé oleje, je výjimečný tím, že má řadu blahodárných účinků na organismus. Mnohé z nich jsou podloženy i vědeckými studiemi. Olej z černého kmínu má široké spektrum využití zejména v rámci prevence vzniku různých druhů onemocnění. Oceníte jej při kožních problémech jakými jsou například akné, plísně, ekzémy, alergie, kopřivka, herpes, psoriáza a pod. Pokud vás trápí bolesti svalů a kloubů, nebo máte rýmu, bolesti ucha, trápí vás hemoroidy, zda máte trávicí problémy, iv těchto případech může být olej z černého kmínu pro vás užitečný.

Olej z černého kmínu si najde své využití iv kuchyni. Můžete jej použít při vaření, ale především ve studené kuchyni jako formu zálivky do salátů. Má specifickou a pikantní chuť.

Díky jeho skvělým účinkům na pokožku s oblibou se tento olej používá také jako přísada do kosmetických produktů, které jsou určeny k péči o jemnou pokožku poprsí a dekoltu a rovněž io vlasy a nehty. Je výborným základem při výrobě krémů, peelingů a pleťových masek. Je součástí přípravků na čištění pleti. Používá se také jako součást anticelulitidních zábalů a masážních olejů určených k anticelulitidní masáži. 

Tento olej je bohatý na množství cenných, biologicky aktivních látek (více než 100), které působí synergicky a posilují se navzájem. Mezi nejdůležitější z nich patří:

- tymochinon - silný antioxidant a protizánětlivá látka, která chrání buňky před poškozením
- nigellon - bronchodilatátor, který uvolňuje dýchací cesty a zlepšuje dýchání
- esenciální mastné kyseliny - omega-3, omega-6 a omega-9, které podporují zdraví srdce, mozku a pokožky
- vitamíny - A, B1, B2, B6, C a E, které posilují imunitní systém a podporují metabolismus
- minerální látky - železo, vápník, hořčík, měď, zinek a selen, které jsou nezbytné pro správnou funkci orgánů


Organic Oils je ukrajinská společnost, která se specializuje na výrobu organických olejů z olejnatých plodin. Její produkty jsou certifikovány podle přísných standardů USDA Organic. Oleje jsou lisovány za studena, aby si zachovaly všechny nutriční hodnoty a přírodní antioxidanty. Organic Oils nabízí různé druhy olejů pro aromaterapii, masáž, péči o pleť a vlasy či na vaření. Oleje Organic Oils jsou vhodné i pro vegany a neobsahují žádné syntetické látky, konzervanty či jiné přídavné látky a ani parfémy. S oleji Organic Oils si můžete dopřát luxusní a zdravou péči o své tělo a duši.


Používáním oleje z černého kmínu můžete získat více benefity:

  • posiluje a zlepšuje elasticitu cév (ateroskleróza)
  • normalizuje trávení, pomáhá zlepšovat peristaltiku žaludku a střev
  • chrání pokožku před vznikem strií, ochabnutím a vysušením
  • zmírňuje celulitidu, vyhlazuje vrásky a zlepšuje elasticitu pokožky
  • pomáhá čistit pokožku
  • zlepšuje stav vlasů a pokožky hlavy

Způsob užívání a doporučené dávkování: vnitřně: 1 čajová lžička 1-3xdenně, vnější: aplikujte na pokožku

Zdravotní upozornění: Nepřekračujte předepsanou doporučenou dávku. Doplněk stravy se nesmí používat jako náhrada stravy. Uchovávejte mimo dosah dětí. Nepoužívejte při individuální nesnášenlivosti či přecitlivělosti na některou ze složek. Užívání není vhodné pro děti, těhotné a kojící ženy.
Může obsahovat stopy vlašských ořechů, hořčice nebo sezamu.

zlozenieCZ-4215

Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota 3760,6 KJ/898,2 kcal
Tuky 99,8 g, z toho nasycené mastné kyseliny 12,1 g
Bílkoviny 0g
Sacharidy 0g, z toho cukry 0g
Sůl 0g

Skladování: Skladujte na tmavém místě, mimo dosah dětí, při teplotě do 25 ºC.
Po otevření se doporučuje olej skladovat v chladničce po dobu max. 100°C. 3 měsíce od otevření.

Obsah balení/Objem: 100ml / 250ml

Země původu: Ukrajina

 


herb_logo_symbol Náš TIP:
Olej z černého kmínu je jen jeden z mnoha přírodních produktů, které máme v nabídce. Pokud se zajímáte o přírodní možnosti řešení vašich zdravotních problémů, doporučujeme vám navštívit i náš blog. Najdete v něm podrobnější informace o dalších rostlinných olejích a jejich zdravotních benefitech a také mnoho dalších tipů a doporučení.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: