Přírodní krémy na opalování

V mém prvním článku o opalování, kde jsem se snažila popsat rady jak se bezpečně opalovat, jsem popsala základní pojmy, jako například SPF faktor, rozdělení fototypů pokožky a rozdělení filtrů v samotných krémech. Věřím, že vám článek v úvodu léta poskytl přehled a zajistil ochranu pokožky.

Protože se stále snažíme vám přinášet přírodní alternativy, nedávno jsme do nabídky zařadili značku Eco Cosmetics a jejich nabídku opalovacích krémů. V naší nabídce najdete krémy pouze s čistě přírodními minerálními filtry.

Všechny mají výjimečně vysoký obsah složek v BIO kvalitě (95 - 100% z rostlinných složek) a velmi přísný certifikát přírodní kosmetiky EcoCert.

Pokud máte rádi krémy zcela bez vůně v naší nabídce najdete i ty s nižším SPF faktorem.

IMG_5888

zdroj

Eco Cosmetics má v portfoliu i větší chuťovečky, jako je například krém na opalování speciálně vyvinutý pro lidi s tetováním. Tento krém poskytuje ochranu pokožky a také chrání pigmenty před vyblednutím. Velmi praktický se mi zdá i krém se speciální vůní, která zajišťuje ochranu proti komárům a hmyzu. Toto se může hodit speciálně při pobytu na slunci u vody. I zde je třeba myslet na to, že ochrana nemusí být 100% a přípravek je třeba nanášet každé dvě hodiny.

18556409_838684752956076_8206530874243077396_n-e1528881133245

zdroj

Pokud jste milovníky krémů nebo olejů s rozprašovačem, doporučuji vám prohlédnout si celou nabídku značky přírodních minerálních opalovacích krémů Eco Cosmetics a vybrat si ten, který se vám zamlouvá nejvíce. Rádi vám s výběrem pomůžeme a rovněž budeme rádi za vaší zpětnou vazbu.

Pokožku máme jen jednu, a i když se jí buňky pravidelně obnovují, spálení sluncem může mít trvalé následky a způsobit její citlivost.

Článek pro vás připravila Pavla.

foto_Pavla1

 
/* JH CSS */ /* JH CSS */