Zázračný černý minerál z Ruska - Šungit

V tomto článku bych Vám chtěl představit jeden z klenotů ruské medicíny -  šungit.

Řekneme si něco o jeho účincích a o produktech, které se z něj vyrábějí. Šungitová ruda se vyskytuje pouze na jediném místě planety, je jí Karélie na severozápadě Ruska.

šungit-1

Šungit obsahuje fulleren, který je jedním z nejsilnějších antioxidantů, má úžasné čistící účinky. Šungitová voda pomáhá léčit protizánětlivé onemocnění, alergie, kloubní problémy, ale i kožní problémy. Šungitem si filtroval vodu už Petr Veliký, dokonce vydal nařízení, aby každý jeho voják měl v láhvi Šungitovou drť, která filtruje vodu, toto opatření mělo zabránit přenosu nákaz. Tato informace je ze zápisů o bitvě u Poltavy z roku 1726, kdy Švédský vojáci našli tyto ,, kamínky ,, v lahvích svých ruských protivníků.

Šungit je paradoxně nejstarší minerál obsahující uhlík, máme ho tu už 2 miliardy let. I přesto, že šungit lze nalézt pouze v Rusku, v průběhu let se začalo se šungitem a Šungitovou drtí stále více a více experimentovat.

Začala se používat s tukem z jezevce, proti bolesti, se včelím jedem, s zábělníku atd. Už tehdy se prakticky zjistilo, že fullereny obsažené v šungitu aktivně pohlcují toxiny a v kombinaci s bylinkami mají masti protizánětlivé účinky. Šungit byl tak účinný, že se z drtě, bylin a mastí začali vyrábět komplexní krémy, které svojí účinností nedovolili v Rusku vstoupit na trh konvenčním krémům proti otokům, které známe z našich lékáren.

Proto ten, kdo hledá přírodní alternativu pro své zdraví, by se měl u šungitu určitě zastavit a zamyslet. Využití Šungitových krémů má široký záběr, z vlastní zkušenosti mohu doporučit.

Šungitový krém. Pokud se věnujete sportu, nebo fyzicky namáhavé práci, víte jak Vás mohou bolet klouby a svaly po dobře vykonané práci. Já boxuji, během tohoto gentlemanské sportu se mi nejednou stalo, že jsem prodloužil úder tam, kde to bylo ramenu nepřirozené. Druhý den nastupuje bolest a ruce jsou Vám na nic, jen vysí. Když jsem si večer vmasíroval krém do ramen, nedával jsem tomu šanci a řekl jsem si, že je to výmysl tlupy šarlatánů z Ruska. Dnes za ten výmysl děkuji, slouží mi velmi dobře, proč by nemohl i Vám?

Zda jste se bouchly při sportovním výkonu, nebo o židli v kanceláři je jedno. Šungitový krém se sustarutinem má protizánětlivé účinky. A co na křečové žíly? Na to jsou hlavně pijavice, a krém Sofia, který najdete zde

Jiné produkty, které obsahují zázračný minerál šungit jsme pro Vás připravili na náš e-shop.

 

 

/* JH CSS */ /* JH CSS */