Peeling v létě? Jednoznačně ano!

Právě toto téma teď může být velmi aktuální. Je léto a logicky je opalování jeho nedílnou součástí.

Mnohdy jsem se setkala s dotazem či peeling nezošúcha opálenou pokožku? Je to podle mě opodstatněná otázka, a proto se pojďme podívat proč se nemáte bát tohoto mýtu.

Ale nejdříve, víte jak působí Slunce na vaši pokožku? Pokožka se skládá z několika vrstev, a ta vrstva co vidíme my se skládá z odumřelých buněk. A právě peeling pomáhá odstranit odumřelé buňky, aby je nahradily nové a ty lehčí absorvujú sluneční paprsky a budete krásnější opálení.

Věděli jste že peeling pomáhá pokožce i po opalování?

V první řadě odstraňují odumřelé buňky, ale nemějte obavy, neobrušuje opálení.

Zadruhé, i když se vám to může zdát neuvěřitelné, ale právě peeling dokáže prodloužit opálení io dva týdny. Umožněte svému tělu alespoň dvakrát týdně peeling a uvidíte, že vaše pokožka bude vypadat mladistvě, a hlavně zdravě.

peeling_foto

U nás si můžete vybrat ze širokého výběru peelingů:

Pleťové peelingy:

  • Babička Agafa Lázeň babky Agafy - heřmánkový peeling na obličej

Je určena na všechny typy pleti. Má nažloutlou barvu, kterou jí dodává včelí vosk. Obsahuje heřmánkový pudr, který čistí, ale obsahuje i olej ze semen brusinky a makadamový olej, které se starají o hydrataci pleti.

  • Babička Agafa Měsíčkový peeling

Měsíčkový peeling je určen pro jemnou péči o suchou a citlivou pleť. Přírodní složky jemně čistí, odstraňují loupání, zklidňují podrážděnou pokožku, hydratují ji, a dodávají jí jemnost a elasticitu.

  • Belita - Milk line - Rozjasňující peeling s kyselinou mléčnou

Lehký peeling obsahuje kyselinu mléčnou, jemně čistí pokožku, odstraňuje mrtvé buňky epidermis a zužuje póry. Při pravidelném používání dává kůži svěžest, dokonalou čistotu a zářivost.

  • Babička Agafa ženšenový peeling na obličej

Ženšenový peeling na obličej je určen speciálně pro péči o mastnou a problematickou pokožku. Hloubkově čistí, odstraňuje odumřelé buňky a obnovuje pokožku. Dlouhodobě zanechává pocit svěžesti, zklidňuje a vyhlazuje pokožku.

  • Babička Agafa Lázeň babky Agafy - Rýžový peeling na obličej

Rýžový pudr, organický olej z kosatce a mlíčko z lnu sibiřského. Rýžový peeling je ideální pro každodenní péči o pokožku obličeje. Přírodní složky šetrně čistí, hloubkově vyživují a hydratují. Rýžový pudr rozjasňuje pokožku a osvěžuje její celkový vzhled.

 

Tělové peelingy:

  • Babička Agafa Lázeň babky Agafy - Cedrový peeling na tělo

Jemný tělový peeling připravován na bázi cedrového oleje a částeček mletých skořápek ořechů sibiřského cedru je ideální pro suchou pokožku. Šetrně čistí, vyživuje a chrání kůži před dehydratací a stárnutím. Změkčuje a rozjasňuje, zanechává pokožku jemnou a sametovou. Obsahuje 100% přírodní komponenty.

/* JH CSS */ /* JH CSS */