5 tipů na dárek, který potěší víc než tuctová kytice

Svátek svatého Valentýna se blíží rychlým krokem a taktéž všichni už přemýšlí nad tím, čím obdarují své partnerky nebo partnery. Zatímco někteří dostali rovnou několik tipů na to, co by si jejich drahá polovička přála, jiní tipy nedostali, a tak doufají, že se s vybraným dárkem trefí do vkusu. Podle posledních statistik bývá nejčastějším dárkem pro ženy kytice. Letos však překvapte něčím jiným, originálním, dejte své drahé polovičce vědět, že ji znáte, že vám záleží na jejím zdraví a kráse. Obdarujte ji produkty, které prospějí nejen jí, ale které neuškodí ani naší planetě.

Arganový olej pro vlasy, pokožku i nehty

Ženy dnes a denně využívají nejrůznější kosmetické produkty. K nejvíce užívaným však patří arganový olej, který nahradí například kalorickou čokoládu. Jedná se o doslovný zázrak v malé lahvičce, který dokáže předcházet projevům stárnutí, taktéž hydratuje suché a poškozené vlasy nebo plně nahradí denní či noční krém.

Jelikož se etikety dají hravě odlepit, můžete lahvičku opakovaně použít na oblíbený olej či cokoliv jiného. Minimalizujete tak dopad na životní prostředí kolem nás.

Papuče se zdravotními účinky

Darujte pantofle s unikátními zdravotními benefity. Pantofle z ovčí kožešiny působí jako optimální tepelný izolant vůči vnějšímu prostředí a zachovávají vhodnou teplotu pro naše tělo. Ovčí vlna podporuje úlevu od bolesti, prospívá pokožce a pohybovému aparátu, je antialergická a zlepšuje krevní oběh. Tyto vlastnosti dělají pantofle unikátním dárkem, který vydrží léta.

S dárkovými sety nic nepokazíte

Pokud nechcete udělat krok vedle, zvolte dárek ve formě setu. Můžete se rozhodnout pro dárkový set pleťové kosmetiky, například set Aloe Vera nebo set Divoká růže. Pokud si netroufáte své milé koupit pleťovou kosmetiku, bez obav můžete sáhnout po setu pro vlasovou péči. Přírodní kosmetika je v současné době populární a preferuje ji každá druhá žena. Navíc sety jsou krásně připravené, zabalené, stačí jen přidat mašličku. Netradičním dárkem v podobě kosmetiky mohou být také naše Dizao masky na obličej, rty nebo chodidla. Ne, nezapomněli jsme ani na pány, kosmetiku pro ně najdete zde.

DSC_0327

Profesionální masáž v pohodlí domova

Masáž je příjemná aktivita, která zbaví naše tělo ztuhlosti a pomáhá nám relaxovat. Proč si ji sobě nebo svým milovaným nedopřát i každý den? Díky masážním pomůckám už nemusíte platit za drahé masáže a kvalitní masáž si můžete vychutnat i v pohodlí domova kdykoli chcete.

 

Zdraví je vždy dobrá volba

Chcete vsadit na jistotu? Vsaďte na podporu zdraví. Ukážete tím, že Vám na dotyčné osobě opravdu záleží a navíc ji vzděláte v oblasti zdraví a zdravé výživy. Možná jste ani vy ještě neslyšeli o čistě přírodních látkách, jako je čaga, mumio nebo rakytník.

Pokud už se rozhodne pro jakýkoli tip, uděláte větší radost, než kdybyste tradičně přišli s květinou. A překvapíte! Pro jaký tip jste se nakonec rozhodli?

 Váš Juraj, odborník na ruskou medicínu a kosmetiku.

Juraj fotka na Herbatica

/* JH CSS */ /* JH CSS */