Ohlédnutí za Plesem pro Fenix 2019, kde byla Herbatica hrdým partnerem tomboly

Již třetí ročník benefičního Plesu pro Fenix se uskutečnil 6. dubna v brněnském hotelu Voroněž. Paracentrum Fenix pomáhá lidem po poškození míchy s návratem do běžného života. Ples pro Fenix je tak jedinečnou společenskou akcí pro všechny, kterým není osud a život těchto lidí lhostejný. Zároveň jde o největší bezbariérový ples v České republice.

Tak jako na každém plese, ani zde nesměla chybět tombola. Jejím hrdým partnerem jsme se stali i my a přispěli do ní svými produkty. Na výherce tak čekaly hned tři balíčky produktů, které obsahovaly kvalitní přírodní kosmetiku a sibirskou medicínu Eliksir. Každý z dárků jistě své nové majitele velmi potěšily.

img_plesfenix

Účastníci se ani chvíli nenudili – program plesu byl velmi pestrý

Mottem Paracentra Fenix je „Roztáčíme život naplno“ a přesně v tomto duchu se celý ples nesl. Účastníci si mohli užít nejen roztančený parket, ale také benefiční dražbu, která se skládala především z uměleckých děl klientů nebo zaměstnanců Paracentra Fenix. Celou akci doprovázela úžasná hudební skupina Eremy.

Na účastníky také čekal doprovodný program, při kterém bylo k vidění:
- taneční číslo na vozíku předsedy paracentra Ladislava Loebeho
- ukázka pole dance skvělé tanečnice Marie Bubeníkové
- unikátní přehlídka historického spodního prádla.


Vše završilo krájení noblesního děkovného dortu.

Příští ročník Plesu pro Fenix se bude konat 4. 4. 2020. Krásné datum pro 4. ročník. Snad samé čtverky přinesou štěstí a ples bude minimálně stejně vydařený, jako ten letošní. Na akci se budeme podílet znovu, jsme rádi, že se této dobročinné společenské akce můžeme znovu aktivně zúčastnit.

Účastnící se tak opět mohou těšit na zajímavé a voňavé výhry v tombole.