Nachlazení? ROTOKAN může být odpověď.

Onemocnění horních cest dýchacích je daní za znečištěné ovzduší, které prudce likviduje přirozenou imunitu a vyvolává alergie. Sami asi víte, jakým divem je člověk, který není na nic alergický. Takové uvažování však nepomůže, pokud Vás skolí chřipka, angína, zánět nosních dutin a podobně. Viry a bakterie tu jednoduše jsou. Na bakterie antibiotika účinkují, ale na viry ne. Všechny léky účinkují vnitřně. Ale jejich účinek se zlepší, pokud jim pomůžeme i zvnějšku.

 

bylinky-710x434

Existují léty ověřené bylinky, ze kterých se dá připravit kloktadlo na nemocné hrdlo a urychlit hojení zaníceného hrdla nebo dásní.

Například heřmánek, měsíček nebo řebříček. Všechny mají protizánětlivé a hojivé účinky, což je při onemocněních dásní a horních cest dýchacích nesmírně důležité. Navíc je výtažek těchto rostlin připraven v alkoholu, který sice nezlikviduje zánět, ale dezinfikuje. 

ROTOKAN není zkratka ani nové slovo – je to značka pro roztok rostlinných extraktů v 33% etanolu.

Příroda má lék na všechno,tedy i na škrábání v krku, zánět dásní, zvětšené mandle či již rozvinutý zánět hrdla nebo opuchlé nosní sliznice.

ROTOKAN je výborné spojení bylin, které v boji proti podzimním prochladnutím a chorobám pomáhají od pradávna. Heřmánek, měsíček a řebříček – jaká jednoduchá kombinace. Nejen léčí, ale působí také preventivně. Dají se využít také jako kloktadlo nebo jako roztok na potírání zanícených dásní či dobře známých aft v dutině ústní.

Stačí rozmíchat 1 čajovou lžičku ve sklenici teplé vody, nechat vychladnout a potom 2-3 krát denně kloktat (cca ½ připravené sklenice na jedno vykloktání ) nebo připraveným roztokem ROTOKANU s vodou jemně 1-2 minuty potírat vatovou tyčinku aftu nebo zanícenou dáseň. Také při onemocněních dásní je dobrý celkový výplach úst 2x denně.

Vždy platilo a platí, že předcházení nepříjemným chorobám je lepší nežli jejich léčba. Zkusme se tedy vrátit k osvědčené kombinaci těchto tří léčivých bylin připravených zabojovat spolu s Vámi s nepříjemnými podzimními prochladnutími.

/* JH CSS */ /* JH CSS */