Čtyři tipy pro relax do koupelny

„DARUJTE SI NEZAPOMENUTELNÝ ZÁŽITEK". Tento a podobné slogany vystihují to, po čem touží a kam chce investovat dnešní člověk. Do zážitků. Proto nás obklopují nejen nabídky různých produktů, ale i zážitkové akce a pobyty. Jedním z těchto fenoménů je wellness. Jde vlastně o navození harmonie těla, duše a okolí. Pěkná definice, jen ne vždy má člověk možnost za dobrým wellnessem vycestovat. Řešením by mohlo být pohlazení pro tělo i duši doma. Ano, i ve vaší koupelně se dá dokonale zrelaxovat a přes pohlazení těla pohladit i unavenou, vyčerpanou duši.

Netřeba cestovat. Stačí vana naplněná příjemnou teplou vodou, příjemné osvětlení a nezbytní dobří pomocníci z těchto kategorií:

DSC_1238net-e1519304776622

  1. Pěna do koupele. Jako děti jsme ji milovali. Voněla a dělala nádherné bubliny. Ale ani v dospělosti není na zahození se ponořit do vody, která je obohacená produkty, které nejen pění či voní, ale i snímají únavu, pomáhají vysušené a napjaté pokožce anebo pomáhají při ekzémových onemocnění. Vyzkoušejte některou z pěn do koupele z produkce Babičky Agafy. Namísto průmyslově vyráběných chemických látek obsahuje extrakt z mydlice lékařské a vybrané bylinné extrakty, které voní, uklidňují a léčí.

  2. Sůl do koupele je rovněž oblíbená. I vybrané sole z naší nabídky jemně pění. Pokud zvolíte variantu s vůní jedle anebo levandule, polahodíte své čichové buňky a pobyt v této koupeli vás přenese ve fantazii například do prosluněného Provensálska. K tomu ještě zůstává pokožka jemně sametová. V nabídce máme i léčivé soli určené pro revmatiky. Se solí ve vodě si nejen oddechnete, ale i podpoříte své zdraví.

  3. Když už wellness, tak i s masáží. K masáži patří i speciální masážní oleje, které nejen celý proces zpříjemňují, ale i dodávají pokožce tak potřebné minerální látky a rozmazlují nejen tělo, ale i duši. Pocit po příjemné masáži je k nezaplacení. Podívejte se na nabídku našich masážních olejů zde.

  4. Pokud nemáte náladu na masáž, anebo jen relaxujete sama se sebou, můžete si vybrat některý z tělových peelingů. Například borůvkový, který svou jemnou strukturou setře z pokožky nejen odumřelé buňky, ale i únavu. Už jen nanášení je příjemné – provoní všechno okolo. A pokud víte, že jednotlivé složky jsou přírodního charakteru, můžete si být jistí, že tělu jen prospějete.

 

Pokud si budete chtít dopřát ke koupeli příjemnou vůni, můžete se uspokojit, uvolnit či povzbudit některým z našich esenciálních olejů.

Však přeci to, že v zdravém / odpočatém tělej je zdravý / odpočatý duch, je známé už po tisíciletí a pokud vám naše výrobky domácí relaxaci zpříjemní, budeme rádi.

 

/* JH CSS */ /* JH CSS */