Jak na otevřené rány?

Chtěli bychom s vámi v tomto článku sdílet osobní zkušenost Juraje s našimi produkty při léčbě otevřené rány.

Jurajova zkušenost:

Tak se mi podařilo přivodit si dost nepříjemnou otevřenou ránu. Stačí chvilková nepozornost a kolo Vás následovně vytrestá:

rany1


Po pár dnech špatného hojení jsem si i vnitřně nadával, že jsem nešel na šití, ale na druhé straně, doktoři mají stejně plné ruce práce, tak jsem nechtěl zdržovat :-)

Jak je vidět nejde jen o otevřenou ránu, ale i o otok od silného úderu.

Rozhodl jsem se použít dva přípravky a to rakytník a čagu. Obě rostliny mají silné hojivé účinky a po zacelení rány perfektně pomohly. Pozor, pokud je rána stále otevřená a mokvá, tak neradím používat krémy, jen dezinfikovat a držet v čistotě (například peroxidem vodíku). Po zacelení vesele používejte krémy s hojivými účinky.

Přesně po 25 dnech noha vypadala takto:

rany2

Myslím, že malá jizva zůstane, ale, co je důležitější, nepotřeboval jsem šití a mé tělo se vyrovnalo s problémem docela samo (ok, s malou pomocí přírody a jejich darů :))

No a na takové jizvy můžete použít ještě další silnou zbraň :) - krém z čagy, který je přímo určen pro takové jizvy, narušenou pokožku či dokonce i na kožní problémy jako psoriáza.

Máte jiné typy? Co vám pomohlo? Jak jste se uzdravili Vy? Díky přírodním preparátům nebo jen díky schopnosti těla se částečně regenerovat?

Dejte nám vědět!

 

Článek si pro vás připravil,

Juraj

Juraj fotka na Herbatica