Deodorant z kamence draselného

Tento deodorant je (pro mě) naprostou revolucí. V poslední době jsem zkusil více přírodních alternativ, například i od známé kanadské firmy Jason. Bohužel jsem vždy došel k závěru, že deodoranty po čase ztrácejí účinnost.

V hledání jsem ale nepřestal a v zájmu obohatit zákazníky Herbaticy (samozřejmě i sebe) o nový, zdravější způsob udržení si svěžesti, jsem přišel na deodorant z kamence-minerál.

Tento kousek čistého krystalu, v krásně zvládnutém obalu, opravdu funguje. A ne jen dočasně. Je to univerzální prostředek pro různé části těla (například také nohy), který účinně neutralizuje tělesné pachy. Tento prapůvodní způsob chránění se před negativními vlivy fyzické a psychické námahy používali už naši předkové. V běžných přípravcích, které mají zabránit pocení, se nachází velké množství chemikálií, které jsou často toxické. Ve velkých množstvích se používá například oxid křemičitý, který dokáže absorbovat vlhkost na pokožce, ale pokud to vezmeme z druhého konce, tak se často spojuje i s rakovinou. Přírodní deodoranty obsahují materiály šetrné a bezpečné jak pro naši pokožku, tak pro naši planetu.

Jeho hlavními výhodami jsou:

- žádné bílé fleky

-vhodný pro ženy i muže

- cenově výhodný

- pokud jej po použití osušíte, zbavíte vlhkosti, vydrží množství měsíců, někteří lidé jej používají více než 12 měsíců

-není testován na zvířatech

-pro vegetariány i vegany

-Deodoranty neobsahují: Aluminium Chlorohydrát, parabeny, alkohol, parfémy, minerální oleje, propelanty (stlačené plyny ve spreji), triklosan

Jak fungují deodoranty na bázi soli z kamence?

V přírodní pramenité vodě je rozpuštěn krystal kamence spolu s výtažkem z aloe vera a rostliny zemolez japonský (lonicera japonica). Tyto krystalové deodoranty fungují na principu čisté přírodní ochrany. Na místě aplikace zanechají tenkou vrstvu soli – potasium alum (kamenece). Tato látka byla používána jako deodorant po staletí. Zabraňuje růstu bakterií způsobujících zápach v podpaží, aniž by Vám zablokovaly potní žlázy. Vaše tělo se nadále zbavuje nebezpečných škodlivin, avšak bez nepříjemného zápachu.

Teploty se nezadržitelně zvyšují, tak neváhejte příliš dlouho s nákupem. Váš pach vás může prozradit a překvapit dříve, než si myslíte.

 

Článek si pro vás připravil,

Juraj

Juraj fotka na Herbatica

/* JH CSS */ /* JH CSS */