Čaga – Befungin (ryšavec šikmý)

Čaga je strom poškozující druh hub, který se vyskytuje zejména v Rusku a na Sibiři, a je cenný zejména díky svým jedinečným nutričním a zdraví prospěšným látkám.

Tato houba obsahuje důležité minerální látky (železo, draslík, zinek a mangan), organické kyseliny (kyselina chaga), flavonoidy, polysacharidy a léčivé alkaloidy.

Léčivé přípravky z této houby jsou dostupné ve formě čaje, dražé nebo roztoku.

Konzumací zmiňovaného doplňku stravy se výrazně zlepšuje stav orgánů trávicího systému, neboť přípravek pomáhá proti ulcerózním a zánětlivým onemocněním žaludku, jícnu, dvanáctníku a střev (Crohnova choroba, ulcerózní kolitida).

Produkty z této cenné houby pomáhají také proti nespavosti, stimulují metabolismus, mozkové funkce, cévní systém a snižují krevní tlak.

Zmíněný doplněk stravy se doporučuje pro onkologické pacienty (chemoterapie, radiační terapie), jelikož celkově pročišťuje a posiluje organismus.

Přípravek vřele doporučujeme hlavně při zhoubných nádorech žaludku, jater, sleziny a střev, ale výrazně zpomaluje růst rakovinných buněk i při zhoubných nádorech prsu a děložního čípku.

Máte-li zájem, přihlaste se k odběru našeho newsletteru, ve kterém vás budeme informovat o těch nejlepších informacích, které lze nalézt ve světě zdraví, krásy a přírody. Nepromeškejte svou šanci zůstat s námi v kontaktu, sdílíme pouze takový obsah, který si i my rádi přečteme, přihlaste se zde.

caga-kralovna-bylin-300x157chaga_briza-300x288

/* JH CSS */ /* JH CSS */