Objevte sortiment pro naše nejmenší

Naši nabídku postupně rozšiřujeme také o produkty určené maminkám a jejich ratolestem, protože poskytnout kvalitní a bezpečné produkty je naším hlavním cílem. V dnešním článku Vám chceme přiblížit značky Little Siberica a EO Lab, jejichž produkty tvoří gró této kategorie.

Little-Siberica

Od narození dítěte se rodiče snaží obklopit ho nejen teplem a láskou, ale také mu dopřát jen to nejlepší, včetně prostředků na péči. Specialisté Natura Siberica dobře chápou, že dětská kosmetika by měla být především přírodní a bezpečná.

Little Siberica je název pro ucelenou řadu kosmetických produktů pro děti, která spadá pod značku Natura Siberica. Jedná se o ruskou společnost, založenou roku 1997, která si svojí přírodní kosmetikou s obsahem unikátních sibiřských bylin získala oblibu po celém světě. Společnost je členem sdružení Cosmos pro bio a přírodní kosmetiku a většina produktů v dětské řadě nese certifikát ICEA.

Řada Little Siberica nabízí mnoho přípravků, s jejichž pomocí můžete dětem poskytnout péči šetrnou  a prospěšnou nejen pro ně, ale i pro naši přírodu. Stejně jako značka Natura Siberica poskytuje i Little Siberica šetrnou a účinnou péči svým čistě přírodním složením. Tato kosmetika je vhodná také pro citlivou pleť.

Přírodní složení produktů je plné rostlinných olejů a bylinných výtažků. Právě sibiřské byliny, které jsou plné účinných látek, stojí za maximální efektivitou této kosmetiky, která vyživuje, regeneruje a chrání pokožku našich nejmenších.

Věděli jste, že dětský šampon „Bez slz“ byl v roce 2017 nominovaný na cenu Mama & Baby Awards (UK)?

eolovelifelogo

V roce 1995 začali Brad a Susan ze San Francisca vytvářet směsi esenciálních olejů, které se staly základem jejich značky (EO je zkratka pro essential oils – esenciální oleje). Jejich produktová řada rostla a v roce 2004 se stali certifikovaným organickým výrobcem.

V roce 2011 se stali první společností poskytující osobní péči, která byla certifikována GMO-free.

Tvůrci značky EO Lab časem zjistili, že jediný způsob, jak zabezpečit, aby kvalita každé láhve byla v souladu s jejich normami, je ten, aby si vše zabezpečovali sami, včetně výzkumu, vývoje, výroby a dodání.

Produkty této značky se mohou pyšnit mnohými certifikáty, jsou organické, bez GMO, bez glutenu, bez syntetických parfemací a konzervantů a svoje výrobky netestují na zvířatech. Všechny certifikace najdete zde.

Léty ověřené postupy a zkušenosti zužitkovali v produktové linii pro děti, díky čemuž svým ratolestem můžete dopřát vysoce kvalitní a účinnou péči.

Samozřejmě jsme mysleli také na maminky, sortiment jsme rozšířili o krém na prevenci proti striím, či celou kategorií: Pro matku

/* JH CSS */ /* JH CSS */