Netápejte při výběru dárků - posvítíme vám na cestu

Vánoční čas se blíží a s ním i výběr dárků pro naše nejbližší, což často způsobuje vánoční spěch a stres, který snad zná každý. Zkusme letos věnovat více času našim blízkým a zvládnout Vánoce bez stresu. Z toho důvodu jsme si pro vás připravili několik nápadů na vánoční dárky, které můžeš věnovat komukoli - babičce, dědečkovi, mámě, manželce, otci či manželovi. Těmito dárky nejen potěšíš, ale pomocí nich ukážeš, že ti na obdarovaném záleží.
 

Daruj svým blízkým zdraví


1. Pomoz svým blízkým zbavit se bolesti kloubů. Pokud si ti stěžuje babička nebo dědeček, máma nebo táta na takovou bolest, vyslechni je a kup jim něco smysluplného. Bolest kloubů může souviset například s přetížení kloubů a končetin, případně s přirozeným opotřebením, dočasnou únavou, neškodným nachlazením. Pohodlí pohybového aparátu zajišťuje krém Bílé mumio, krém Zmijovit nebo Vesmírná technologie, které mají analgetické účinky, ulevují od bolesti a jsou vhodné při osteoporóze, bolestech, zánětech kloubů a cév. Bolestivé klouby je třeba držet v tvz. suchém teple, čemuž dopomohou různé návleky. Tento problém je třeba řešit i zevnitř a to zásobováním těla vitamíny. Při problémech s pohybovým aparátem je velmi známé Zlaté mumio, které obsahuje více než 50 životně důležitých složek a pomáhá při regeneraci kostí a kloubů. Toto trio skvěle doplňuje přírodní filtr vody – šungit, který zlepšuje hybnost kloubů a posiluje imunitu. Dárek můžeš libovolně poskládat, např. zvolit krém Bílé mumio a Zmijovit a doplnit tento balíček návleky z ovčí vlny. Nebo zvolíš krém Vesmírná technologie, který doplníš Zlatým mumiem a přírodním filtrem na vodu. Rozhodnutí je na tobě.
 
2. V chladných měsících je důležité dbát také na zdraví močových cest. Netřeba snad ani říkat, že močové cesty jsou velmi náchylné k nachlazení. Zánět močových cest dokáže být velmi nepříjemný, což si naše matky, které nás vychovaly, určitě nezaslouží. A samozřejmě ani otcové. K vyhnutí se tomuto onemocnění stačí dvě věci. Teplo od nohou a dostatečný pitný režim. Nejlepším řešením jsou vlněné ponožky nebo pantofle z ovčí vlny, které mají unikátní termoregulační schopnosti a dokonale zahřejí chodidla. V rámci pitného režimu je vhodný teplý čaj, který podporuje normální činnost močového měchýře a ledvin, přirozenou obranyschopnost, normální funkci imunitního systému v důsledku antimikrobiální aktivity. Pokud už zánět močových cest někoho z rodiny trápil, je vhodné sáhnout po přírodních antibiotikách a darovat i je.
 
 
3. Letos jsme si pro vás připravili jedinečné balíčky zdraví, které neseženete nikde jinde. Jedním z nich je cedrový balíček, který je prevencí různých virových a infekčních onemocnění, posiluje celkovou imunitu organismu, zlepšuje průběh různých sezónních chorob, snižuje cholesterol a pomáhá při kožních problémech jako je seborea, psoriáza a jiné. Dalším balíček je rakytníkový balíček, který napomáhá vylučování škodlivých látek z těla, rozpouští hleny, podporuje léčbu plicních, ledvinových a jaterních onemocnění. Je vhodnou alternativou při léčbě rakoviny, cukrovky, srdečních chorob a kožních chorob. Působí jako biogenní (pro život důležitý) stimulátor, celkově posiluje organismus a zlepšuje mentální čilost. Posledním z balíčků je Ruský mix, který obsahuje 3 nejspecifičtější ruské výrobky - čagu, cedrový olej a zlaté mumio. Tento balíček je univerzálním pomocníkem při téměř každém zdravotním problému.

DSC_7213

 

Daruj stylový zdravotní doplněk


Není nic lepšího než obohatit domácnost, byť jen maličkostí, zdravými přírodními materiály. Vraťme se do dob, kdy byly přírodní materiály samozřejmostí každé domácnosti. Z generace na generace se předávaly informace o využití např. ovčí vlny, která se používala pro různé medicínské účely. Přehoz z ovčí kůže zahřeje vaše tělo a stane se tak přirozeným spojencem v boji proti revmatologickým problémům, problémům s krevním oběhem a předchází proleženinám při dlouhodobém ležení. Dalším tipem jsou podsedáky z ovčí vlny, které ozdobí každou židli, invalidní vozík nebo sedačku v autě a jsou extra teplé. Potěšit může i celoroční masáž v podobě masážního válečku, který uvolňuje svalstvo a zmírní pocit únavy.
 
1_SKORA_RE_OPIS
 

Daruj netradiční pamlsek


Pro nás potraviny znamenají hlavně funkčnost, podporu těla a živiny. Do našich těl chceme dávat jen takové látky, které je ozdraví, podpoří přirozené funkce těla a nezatíží metabolismus. Věříme, že stále více lidí si uvědomuje, že často používané: "garbage in, garbage out" (v překladu něco jako: pokud jíš smetí, výkon a produktivita je tomu úměrná), platí pro všechny stejně. Prevence před civilizačními chorobami prostřednictvím konzumování těch správných živin ve správných poměrech je možná. Např. pravidelná konzumace cedrové kaše zvyšuje obranyschopnost těla, posiluje imunitní systém a pomáhá udržovat krásu a mládí. Je cenným zdrojem základních látek, nejen vyživuje, ale také omlazuje organismus a chrání jej před mnoha chorobami. Doplň tuto kaši zdravou kávou a o snídani bude mít tvůj blízký postaráno. Nebo zvol kombinaci rakytníkových chlebíčků a rakytníkové šťávy a zvyš imunitu svých blízkých.
 
 

Dárky pro ni


Je nám jasné, že koupelna každé ženy je přeplněná kosmetickými výrobky na všechno možné. Věřte, že kosmetiky žena nemá nikdy dost. Pokud nechceš sáhnout po klasických dárkových setech, zvol něco speciálního, co ještě neviděla - nezkusila. Organická kosmetika Ecolatier zajišťuje péči o každý typ pokožky. Tato kosmetika není parfémovaná, ale přesto disponuje příjemnou jemnou vůní. Na výběr jsou různé krémy, sprchové oleje, které jsou nepěnivé a konzistencí jsou jako mléko. Také můžete zvolit produkty pečující o vlasy či kosmetiku na holení. Určitě překvapíte i našimi Dizao maskami, které lze zakoupit po jednom kuse a takto jednoduše poskládáte dárek s více druhy masek.
 

Dárky pro něj

Pánům se vždy kupuje nejhůře, protože „vždy všechno mají“ a „nic nepotřebují“. I jeho část koupelny dokážete osvěžit zajímavou přírodní kosmetikou. Můžete se rozhodnout pro dárkové sety nebo svůj balíček nakombinovat. Muži jistě ocení produkty 2v1, které jsou perfektním přípravkem pro jemné čištění vlasů a těla. Můžete sáhnout i po setu na holení, který regeneruje a změkčuje pokožku.


Věříme, že letošní Vánoce strávíte v klidu s vašimi nejbližšími. 

Článek si pro vás připravila Barbora

/* JH CSS */ /* JH CSS */