Misky z kokosových skořápek a jejich význam pro nás

Zdravím komunitu Herbatica,

Jsem Michal a jak někteří z Vás ví, byl jsem u vzniku Herbatica, pak jsem studoval a pracoval v Londýně. Měl jsem dost velkoměsta a velkých projektů, proto jsem se rozhodl přijet na Slovensko a budovat naší rodinnou firmu.

Soustředím se na to, abych našel pro Vás ty nejlepší produkty, a proto moje první kroky vedly do dalekého Vietnamu. U každého produktu si dáváme záležet na tom, aby pomáhal těm, kteří to potřebují a aby Váš nákup byl, co nejudržitelnější ekologicky a ekonomicky.

Proto Vám přinášíme misky z kokosových skořápek. Je to nádherný kus ekologického nádobí ve Vaší kuchyni, který podporuje udržitelnost naší přírody. 
Misky z kokosu jsou určené především na přípravu Vašich smoothie, studených polévek a cereálií. 

O naší značce je známe, že přináší Eco produkty, kokosové misky jsou též i skvělým produktem pro Vegany a Raw komunitu. Udržitelnost čerpání zdrojů naší planety má své limity a snažíme se tyto zdroje ochraňovat naší každodenní volbou. Například i volbou toho, z čeho budeme jíst.

Během toho jak mi dodavatel ukazoval výrobu kokosových misek a bambusového nádobí, jsem si uvědomil, že je to úžasné médium na pomoc těm, kteří to
potřebují. Jejich prodej / nákup reálně pomáhá komunitám, které nežijí v tak ekonomicky vyspělém světě jako my. Náš obchodní partner Nguyen:

Věděli jste, že 99% kokosových ořechů se vyhodí anebo spálí? Co takhle namísto používání tradičních nádob používat kokosové misky?

Pár super benefitů používání těchto krásných výtvorů přírody:

  • budete mít krásný exotický kus přírody v bytě, z kterého víc chutná a provokuje Vaše známé k otázkám: "Co to je?" "Nač je to?"
  • budete mít dobrý pocit z toho, že jejich nákupem jste udělali dobře sobě a životnímu prostředí
  • každá miska je unikátní, protože každý jeden kokosový ořech je originál
  • nejsou jen eco-friendly, ale i vegan friendly takže konečně máte super dárek pro svého vegana / veganku

Herbatica apeluje na to, abychom minimalizovali naší ekologickou stopu na naší planetě. Kokosové misky jsou takovým produktem, a proto Vám je nabízíme za nejlepší ceny s ostatním Herbatica nádobím :)

 

/* JH CSS */ /* JH CSS */