Evalar. Doplňky stravy na bylinné bázi.

Rozhodli jsme se přinést článek o výrobci, který Vás pravidelně zásobuje velmi kvalitními produkty, nejen ve formě tablet. Cítili jsme potřebu tohoto výrobce více představit. Už jste měli možnost přečíst si pár slov o výrobci na detailu výrobce na našich stránkách. Pojďme si tedy o něm říci více.

Evalar je jedním z největších výrobců výživových doplňků v Rusku již více než 25 let. Ve své produkci má více než 200 výrobků na bylinné bázi. Posláním společnosti je poskytnout každému člověku příležitost k zachování svého zdraví a kvality života, přirozenou cestou. Společnost stále postupuje díky množství výzkumů v oblasti zdraví a novým technologiím ve výrobě.

Evalar-Herbatica

Evalar je jedním z prvních výrobců, který vytvořil uzavřený cyklus výroby z plantáže až po finální výrobek.

V nedotčené části pohoří Altaj má společnost Evalar vlastní plantáže, na kterých pěstuje více než 30 druhů bylin, které jsou zdrojem nejúčinnějších, čistě přírodních surovin. Plantáže se nacházejí jen 30 minut od výrobního závodu. Tento jedinečný systém vývoje produktů umožňuje kontrolu kvality v každém kroku výrobního procesu se zárukou vynikající účinnosti a čistoty.

1470317754-4-big-1024x410

Kromě domácího ruského trhu jsou výrobky Evalar zastoupeny ve více než 20 zemích po celém světě. V současné době se 10% produkce exportuje a do roku 2020 vzroste na 15%. V roce 2014, společnost "Evalar" otevřela kancelář v Miami (USA) v roce 2015 v Paříži a v Sydney. Dnes už se dají koupit přírodní doplňky stravy i přes Walmart a Amazon.com.

Značka Evalar zaručuje:

  • Jeden z nejvyšších standardů kvality v oblasti výroby
  • GMP certifikovaná výrobní praxe - USA a normy EU
  • Několik ocenění a certifikací
  • Vysoce kvalitní výrobní zařízení značek Bosch, Uhlmann a Korsch

Všechny produkty tohoto výrobce jsou:

  • Bez obsahu lepku
  • Vhodné pro vegetariány
  • Bez obsahu GMO

Některé země, kde se produkce exportuje:

Austrálie, Arménie, Bělorusko, Bosna a Hercegovina, Maďarsko, Gruzie, Kazachstán, Kyrgyzstán, Lotyšsko, Litva, Mongolsko, Moldavsko, Slovinsko, USA, Srbsko, Ukrajina, Česká Republika, Estonsko, Lotyšsko, Turkmenistán.

Vědecko-výzkumný vývoj společnosti

Ve vědecko-výzkumném vývojovém centru společnosti EVALAR pracují specialisté zastupující různorodé vědní obory. Spolupracují tak, aby důsledně naplňovaly cíle společnosti.

Výzkum je prováděn v úzké spolupráci s vědeckými ústavy Ruské federace, například:

  • s vědeckovýzkumným ústavem výživy v Moskvě
  • s Novosibirským ústavem organické chemie N.N. Vorožcova
  • s Altajskou státní univerzitou
  • s Altajskou státní univerzitou medicíny

Celý vědecký výzkum je nasměrován i organizačně tak, aby na něj navazoval cyklus výroby inovativní a především přírodní produkce. Proto se v centru vedou výzkumy z oblasti botaniky, farmakognosie, agronomie, farmaceutických technologií, farmakochémie, farmakologie, výživy a dietetiky. Takto vznikají nejen nové či inovované výrobky, ale i výrobky připravené podle receptur ruské tradiční medicíny.

Veškerá tato práce umožňuje společnosti EVALAR nabídnout zákazníkovi produkci postavenou na kvalitě, efektivním účinku a bezpečnosti.

Velkou část produkce společnosti EVALAR tvoří originální autorské postupy chráněny patenty jako vynálezy.

Zdroj: https://www.evalar.ru/quality/science/

/* JH CSS */ /* JH CSS */