Rozhovor s našimi nejvěrnějšími zákazníky

Připravili jsme si pro vás něco speciálního! V naší rodinné firmě nám velmi záleží na spokojenosti zákazníků a velmi nás těší, když jsou nám někteří z nich věrni už léta. To, proč se k nám naši zákazníci vracejí je pro nás motivující a zajímá nás jejich názor, zkušenosti s Herbaticou, důvody proč se k nám vracejí a také kritika, která by nám mohla pomoci dále růst. Právě proto jsme si pro vás připravili tento článek, kde 2 naši nejvěrnější zákazníci v krátkosti zodpověděli naše otázky a vyjádřili svůj postoj k Herbatice.

Rozhovor s panem Františkem

Unknown

Náš věrný zákazník pan František z Prešova je bývalý voják, který si prošel už devíti operacemi a dvakrát utekl „hrobaři z lopaty” - jak sám o sobě řekl. Nakupuje u nás již více než 2 roky a jeho nejobjednávanějším produktem je náš cedrový olej, o kterém má toho nastudovaného hodně.

1. Františku, kde jste se dozvěděli o našem eshopu - Herbatice?

Na internetu myslím. Hledal jsem slovenský internetový obchod, který prodává ruský cedrový olej. Už je to dávno, přesně si nepamatuji. No a pak jste mi vyskočili vy, a od té doby spolupracujeme :-)

2. Na co se nejvíc těšíte při nakupování produktů na Herbatice? Ať už je to samotný produkt, komunikace, rychlé dodání nebo něco jiného.

Na všechno! Se vším jsem spokojen.

3. Preferujete ruskou medicínu nebo kosmetiku?

Určete medicínu, kosmetiku od Vás jsem ještě nezkoušel.

4. Co je pro vás rozhodující při nakupování na Herbatice? To, že máme produkty přímo z Ruska, kvalita nebo něco jiného?

Určete to, že máte ruské produkty a zejména cedrový olej. Cedrový olej mi velmi pomohl s mým cholesterolem a vstřebáváním železa, ani lékaři nechtěli věřit výsledkům. Ten už mám odzkoušený několik let a užívám ho na jaře a podzim nebo když si ho tělo vyžádá.

5. No tak teď navážeme ze zvědavosti na vaši odpověď. Jak přesněji vám cedrový olej pomohl?

No tohle jsem čekal, že se zeptáte. Můžu osobně zdokladovat, že cedrový olej snižuje cholesterol. Dovolím si říci, že když jsem pil 500 ml cedrového oleje 50 dní, odběr mé krve z období před užíváním a po užívání ukázal zajímavé výsledky. Z těchto výsledků vím, že cedrový olej pomáhá krvetvorbě, vstřebávání železa a zmíněnému snižování cholesterolu. Od té doby co jsem to vyzkoušel, tak to doporučuji i mým známým. Jakmile nemám dobré zkušenosti, tak nedoporučuji nikomu. Velmi mě zajímá alternativní medicína, zejména ta ruská.

6. Jaké nové produkty, byste chtěli na Herbatice vidět? (Potraviny, akupresurní pomůcky pro masáž těla ze dřeva, vlněné bandáže na kolena, lokty, krk nebo jiné)

Víte, já mám histaminovou intoleranci, takže možná nějaké potraviny, které bych mohl konzumovat s tímto mým omezením. Jinak si myslím, že vy máte na herbatice všechno. Já to i mým známým říkám, že ať si dají herbatica.cz a že tam najdou všechno. Já jsem už od vás tolik naobjednával i pro známé, sousedky, zdravotní sestry…

7. Jaké služby byste na Herbatice přivítali?

Já jsem velmi spokojen s komunikací a nechybí mi nic. Velmi mě potěší, když dostanu i slevový kupón 15% od pana Juraje, tehdy můžu objednat více olejů najednou :-)

 

Rozhovor s paní Věrou

woman-icon-green-vector-17596710

Rozhovor s paní Věrou z Uherského Brodu nás také obohatil. Paní Věra nakupuje na Herbatice také více než 2 roky a jejími nejčastěji objednanými produkty jsou esenciální oleje, ale i produkty ruské medicíny a kosmetiky. Tím, že paní Věra nahlédla do každého typu produktů, které nabízíme, bylo pro nás důležité vyslechnout si i její názor a zkušenosti s námi.

1. Kde jste se dozvěděla o Herbatice?

Já jsem si vás našla přes heureka.cz na internetu. Hledala jsem bylinné produkty, dost mě zaujala pryskyřice z cedru, šungit, ale také cedrový olej. Tím, že jsem sama spokojená, tak jsem Vás doporučovala i dál – mým známým.

2. Na co se nejvíc těšíte při nakupování produktů na Herbatice ? Ať už je to samotný produkt, komunikace, rychlé dodání nebo něco jiného.

U vás to prostě všechno funguje. U vás to je vždy rychlovka a neměla jsem nikdy žádný problém. Já si objednávám přes zásilkovnu, takže občas byl problém sladit moji práci s otevírací dobou zásilkovny. Ale s vaším internetovým obchodem jsem vždy byla maximálně spokojena.

3. Preferujete ruskou medicínu nebo kosmetiku?

No, spíše asi tu medicínu. Já jsem byla unesena z těch vašich jedlých olejů - cedrový, černý kmín a podobně. Ty jsem i tedy doporučovala mým známým. Také pryskyřice z cedru je velmi dobrá a objednávám ji pravidelně. Samozřejmě, že jsem vyzkoušela i nějaké kosmetické výrobky, ale víc mě zajímají ty bylinné výrobky a za studena lisované oleje.

4. Jaké produkty byste ještě u nás přivítali?

Přiznám se, že jsem vyzkoušela například nějaké bylinné tinktury a tam bych uvítala větší výběr. Sice máte mnoho bylinek, které mají různé zdravotní účinky, ale většinou formou čaje. Ale já si zvyknu objednat i čaj a já si to udělám a používám jako tinkturu. Měla jsem od vás i rozchodnici – sibiřskou rhodiolu, takže spíše bych přivítala více bylinných výrobků – nejlépe tinktur.

5. Co je pro vás rozhodující při nakupování na Herbatice. To, že máme produkty přímo z Ruska, kvalita nebo něco jiného?

Určete kvalita a přírodní výrobky z Ruska. To je i důvod proč jsem herbaticu našla a proč z ní pravidelně objednávám.

 

Jelikož si naši stálou klientelu neúnavně budujeme, rozhovory byly pro nás inspirací a motivací ke zlepšení a udržování kvality našich služeb. Chtěli jsme se o tyto zkušenosti podělit i s vámi!

Děkujeme, že jste s námi!

 

Článek si pro vás připravila,

Barbora

barborafotka

Tip od Františka: Jak zjistit, kdy je cedrový olej pravý?

Nalijte si olej na skleněný nebo glazurovaný talíř. Následně jej opláchněte POUZE studenou vodou. Pokud vám na talíři nezůstal mastný flek, tehdy je cedrový olej pravý – resp. má tu nejvyšší kvalitu.

Máte i vy podobné nebo jiné zkušenosti s Herbaticou? Budeme vděční, pokud nám o nich napíšete zde.

/* JH CSS */ /* JH CSS */